Airpang

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Leveransdags...

Av Johnny Ottosson - 29 april 2011 10:00


Ett paket


   Ett stort paket för ett litet sikte..


Idag så kom då äntligen mitt Medoza sikte från USA. Leveranstiden blev alltså rask, jag beställde 110410 och paketet anlände 110428, i god tid innan anvisad leveransdag, 110510. Naturligtvis så blev jag tvungen att provmontera direkt. Först var jag lite orolig just över leveransen eftersom en del menar på att det kan vara svårt att få ut vapendelar ifrån USA men i detta fall så gick det otroligt lätt o smidigt.


   Exakt samma längd som kilbasen i mitten, lustigt sammanträffande..

 


   Riktigt fin finish och kvalité..

 

  

Ett klipp för 280 kr..

 

  

Distinkta och ändå robusta rattar...

 

 

 Nu saknas bara kornsiktet, förhoppningsvis kommer det i morgon..   
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

29 april 2011 10:56

RIKTIGT snyggt!

 
Ingen bild

Jazz

30 april 2011 15:59

Ruskigt ful din bössa. Enligt mig, men alla har olika smak. Synd att du taggar ner för det behövs en sådan som du. Tyvärr har jag inte alltid samma åsikt. Ibland sitter jag och läser och tycker :fan vad han är puckad, andra gånger håller jag med dig. Jag anser tex att Fx är skit och anser att Theoben är det bästa som finns. Du anser ju tvärt om. Men jag tycker ändå det viktigaste är att någon väcker debatt. Detta är du bra på och fortsätt gärna med det.

Johnny Ottosson

30 april 2011 16:27


Alla har ju rätt till sin egen åsikt.

Jag har absolut inget emot Theoben, tvärtom - de tillverkar förträffliga vapen.

Problemet för Theoben är bara att det finns andra aktörer som har tillkommit de senaste 20 åren och som tillverkar bättre vapen av montsvarande kvalité med vassare precision till avsevärt lägre pris.

Jag kommer ihåg en gång för typ 10 år sedan då Theoben senast uppdaterade Rapid, då till Mk II. Hade man bara uppdaterat sig lite oftare och följt med utvecklingen samt haft bättre kontroll över sin prisbild så hade man fortfarande varit något att räkna med.

I övrigt så kan jag utan tvekan hålla med om att CZ200 är ful, precis som de flesta matchvapen.

 
Ingen bild

Tomten

30 april 2011 17:27

Nä, nä CZ200T är ett ruggigt vackert vapen med match stuk.

 
Ingen bild

Silwer

30 april 2011 21:43

Tja fulsnygg kanske, den växer på en med tiden.

Tävlingsbössor är ju oftast inte tillverkade i ren elegans utan ger dt väl i form av funktionalitet, inget sittr på som inte ska vara där.

Angående Theoben så tror jag de klarar sig faktiskt, de andra aktörerna misstänker jag vilka de är saknar ju vettiga bössor som tävlingsvapen på "riktigt", typ regulator va e de? :-)

Priserna kan dock klart diskuteras även det gbilligast Theoben i PCP väg och då är det ju en gammal modell med är ju svindyra tycker jag.

Sen har jag som sagt börjat ogilla vape med stor flaska i fram, de är fula helt enkelt även om det varierar lite de engelska är ju ofta lite elegantare än de svenska som fått ett stock byggd av lego tror jag i smidiga lätta portioner :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 2 april 19:00


Dags för regulatorbyte!     En HUMA-regulator från Holland, tillverkad speciellt för FX Airguns modeller   Så, till sist så tackade regulatorn i min FX Airguns Elite för sig och bössan började läcka ur ventilationshålet. Först försökte j...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se