Airpang

Direktlänk till inlägg 9 maj 2020

Nyheter?

Av Johnny Ottosson - Lördag 9 maj 10:00


En ny FX Airguns Wildcat Mk III..?


 

Kan detta var en spännande nyhet?


På en av Facebooks alla luftvapengrupper så hittade jag den här kryptiska nyheten, som jag inte har sett bekräftad någonannanstans. Uppgifterna kommer alltså inte från någon officiell FX kanal så jag vet inte om det är en genuin utveckling av Wildcat eller någon photoshop-skapelse etc.


Det hela förefaller i alla fall visa en Wildcat med någon for av ny justeringsratt baktill.


En mer solid nyhet, från FX egen grupp är de nya Smothtwist Superior STX-liners för deras pipor:


FX Airguns strävar alltid efter prefektion i fråga om precision..  

 


Mer detaljer om dessa nya liners kommer säkert att dyka upp på Youtube inom kort. Själv så hittar jag nästan bara nyheter inom vår hobby på Facebook och Youtube numera, att kolla på olika forum efter nyheter känns ganska så passé dessa dagar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulf

Lördag 9 maj 15:33

Varför skriver du inlägg på Robsoft om nu forum är så passé? Dags att lägga ner bloggen kanske, verkar rätt dött här?

Johnny Ottosson

Lördag 16 maj 10:01


Att forum är passé betyder ju inte att mediet som sådant är oanvändbart, bara att det har passerat sitt zentith som primärkanal.

På grund av tidsbrist så har jag inte haft möjlighet att köra Airpang lika mycket som tidigare men jag tänker ha öppet bloggen tills vidare så att jag kan ta upp den mer aktivt framöver och så att den ska finnas tillgänglig som kunskapsbank.

I nuläget så ägnar jag mesta fritiden åt styrelsearbete för en förening, kör en tung kampanj i Ereb Altor, skriver artiklar åt olika tidskrifter, företrädelsevis runt grön mobilitiet (div elfordon), grabben och jag mekar en del med hans moppe (custombygger avgasmoppe!) och den lilla tid jag har kvar för skytte har mest gått åt till bågskytte.

I framtiden så planerar jag att flytta ut i glesbygden så då kommer säkert skyttehobbyn att bli mer frekvent igen.

 
Ingen bild

Fonky

Torsdag 14 maj 07:09

Håller inte med Ulf - kul att läsa här!

 
Ingen bild

GeKo1966

Söndag 17 maj 01:40

Tycker det er bra at Du skriver her inne!! Bli ved med detta! kollar minst en gång i veckan!!! ;-)

 
Ingen bild

Air

Söndag 17 maj 14:46

Tack för info jag läser gärna här.Det bara sprutar nyheter från FX.
När ST pipan kom för många år sen lanserades den som pipan som skjuter
all amo bra.Vilken piptyp är vi uppe i nu börjar bli rörigt även en
ägare av nyare FX börjar väl snurra bort sig i alla inställningar
på luftgeväret.Hur ska allt ställas in även Fredrik börjar få svårt
att förklara.Men visst kul med valmöjligheter för de som vill.

 
Ingen bild

Ulf

Söndag 24 maj 18:26

Johnny kan mycket om luftvapen. Synd att hans tråkiga personlighet innebär att väldigt många tar avstånd från honom och hans blogg. :(

Johnny Ottosson

Lördag 6 juni 11:13


Då är det skönt att besöket på Airpang är både frivilligt och gratis.

 
Ingen bild

Ulf

Tisdag 23 juni 09:02

Du missade min poäng, om du inte var så bitter och ogästvänlig så hade din blogg fått mer läsare, det hade väl varit roligt? :)

Johnny Ottosson

Lördag 1 aug 15:06

Att ha mängder av läsare innebär inget egenvärde. Det relevanta är att bloggen är till nytta och glädje för de som väljer att ta del av dess material. Hur många som väljer detta är egalt.

 
Ingen bild

Archon

Fredag 26 juni 06:32

Ursäkta att jag lägger mig i ert käbbel. Jag känner inte Johnny personligen. Det är möjligt att han är en tråkig bitterfitta privat. Jag vet inte. Detta är dock inget som jag kunnat utläsa ur hans blogg. Jag har liksom aldrig tänkt ”Gud, vilken bitter gammal tröttmössa den här bloggaren är” när jag läst i den här bloggen. Men det är klart, man kan ju tolka saker och ting olika. Det finns ju de som tycker sig höra sataniska budskap när de lyssnar på rockmusik, exempelvis.

 
Ingen bild

Ulf

Söndag 28 juni 07:53

Archon

Bitter var ordet! Läs senaste inlägget om tävlingar, jag vet inte om han är ledsen för att han och hans son är dåliga skyttar? Det är ett jäkla hackande på dessa FT-tävlingar hela tiden. :)

Johnny Ottosson

Lördag 1 aug 15:10


Problemet med FT-skyttar är att de har utvecklats på ett sådant sätt att de exkluderar människor från skyttegemenskapen.

Det är ingen utveckling som jag vill stödja och problemen runt detta vill jag gärna belysa.

En av förevändningarna med reformerna till dagens rigida system under förbundet var ju att bredda och popularisera sporten.

Tyvärr blev utfallet precis tvärtom och när man inte inser eller vill erkänna detta så har jag många gånger uttryckt skadeglädje.

Huruvida vi är bra eller dåliga skyttar spelar ingen roll, att tävla handlar om att ha kul och inte bara om att leverera resultat så att man kvalificerar sig till olika internationella tävlingar.

Sedan om detta är bitterhet?

 
Ingen bild

kj

Fredag 24 juli 09:19

tycker du ulf hackar själv på johnny,dålig skytt och tråkig personlighet,varför går du då in på denna sida om du inte gillar den, den johnny jag känner stämmer inte med vad du säger,men du själv kanske tror du är ett charmtroll?

Johnny Ottosson

Lördag 1 aug 15:10


Äh, inget att bry sig om.

Kul att höra från dej förresten, har tänkt mycket på dej och hur du har det osv.

Allt väl?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Onsdag 5 aug 20:00

  En liten renovering..      Till sist så blev den färdig men den är lite mörkare i verkligheten..   De senaste dagarna så har jag grejat lite med stocken till min BSF-30. Trots att mekaniken är i helt perfekt skick som nytt så har tyvär...

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 aug 16:00

Fjäderfröjd?   En gång i tiden så var dessa luftvapen oftast den första kontakten med skjutvapen överhuvudtaget... Ett vanligt argument som många fjäderfantaster gärna framhåller är friheten hos sina val.   Det är enkelt att bara ...

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 aug 15:00


  Crosman Kratos!     Tidlöst vacker - för många i min generation är det så här ett klassiskt PCP ska se ut! I dagarna så har Crosman presenterat sin nya Kratos med en prislapp om blott $699 USD. En tidlös retromodell i samma form som T...

Av Johnny Ottosson - Måndag 22 juni 20:30

    Tävlingar i Corona-tider     Jag fick en fråga häromdan om huruvida det är några tävlingar i Field Target överhuvudtaget den här säsongen. Dåligt uppdaterad som jag är på tävlingsfronten så besökte jag genast Field Target Sveriges hemsi...

Av Johnny Ottosson - Torsdag 12 mars 20:00


  Daystate Delta Wolf      Design är ofta en smaksak men Airsoft är en tanke som har drabbat många....     Så har då Daystate till sist presenterat sin Delta Wolf efter mycket hype i sociala medier och man behöver inte vara så initierad...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

863 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se