Airpang

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

En milstolpe...

Av Johnny Ottosson - 17 november 2011 23:48


Tusen inlägg med Airpang


Idag så har bloggen med detta inlägg passerat 1000 st inlägg sedan starten den fjärde december 2009. Lustigt nog så infaller detta exakt på dagen 12 månader sedan jag passerade första 500 st inlägg. Airpang skrider alltså framåt med en osviklig precision.


Förutom mina tusen inlägg så har jag även lagt ut 1589 st bilder och kombinationen av detta har inneburit 2478 st kommentarer som egna inlägg av besökarna där allt möjligt har risats, rosats eller bara kommenterats. Något som däremot inte har varit lika populärt är Gästboken som under hela denna tid bara noterat 30 inlägg.

Frågelådan är emellertid mycket uppskattad. Trots att denna finess kom rätt sent så har den redan givit 243 st funderingar. Besökarantalet är angenämnt högt stundtals slår jag i 250 st unika besökare varje dygn vilket har skapat ett angenämnt problem. Utav alla bloggar på Bloggplatsen så ligger jag vanligtvis på 18-20 plats, vilket är otroligt bra med tanke på hur "smalt" intresse som avhandlas i bloggen. Travtips, The Sims och liknande har ju betydligt större upptagning av besökare.

Närmaste problem som står framför är bandbredden och jag funderar just på över hur jag ska lösa detta. Ett alternativ är att köpa loss en dedikerad plats för bloggen och sedan finansiera den igenom reklambanners för våra uppskattade handlare/tillverkare/återförsäljare. Detta då för att säkra gratis och alltid tillgängligt tillträde för er besökare. Hög trafik är ju i sig trevligt men det kan tyvärr även innebära en del praktiska problem att lösa.

Annars rullar allt på som vanligt, till glädje för många och förtrytelse för fåtalet.

Väl mött för nästa tusen inlägg!  
  
  
  
  
  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

18 november 2011 10:44

Grattis Johnny - kul att det går bra :)

 
Johan

Johan

18 november 2011 11:21

Ja, grattis! Förr fick man vänta ett par månader mellan Anders Dahlmans luftgevärs inlägg i Allt om Jakt och Vapen, nuförtiden kan man läsa nytt varje dag på din bloog... Kul! =)

http://www.skyddsjakt.n.nu

 
Ingen bild

Thomas

18 november 2011 12:01

Grattis !

 
Ingen bild

brytpipa

19 november 2011 01:39

Stort Grattis! Jag avnjuter regelbundet din blogg.

Extra kul att fjäder vapen på sista tiden fått stor uppmärksamhet.

Johnny Ottosson

19 november 2011 12:20

Det kommer nog att bli ganska mycket fjäder framöver är jag rädd...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Söndag 10 dec 18:00


    En annan syssla..     Tidskrifter om elcyklar är populärt på kontinenten där fordonstypen är mer utbredd än i Sverige..   En del besökare till Airpang har noterat och kommenterat över det faktum att nya inlägg inte längre dyker u...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 6 dec 06:00

    Umarex Gauntlet!     Ett fysiskt stort men billigt vapen med prisvärda prestanda.   Nu har äntligen en av de hetaste nyheterna på marknaden ramlat ut till fantaster i USA och detta med mycket stor uppskattning. Modellen ifråga är ännu...

Av Johnny Ottosson - Söndag 3 dec 14:00

    FX Airguns Crown!   Äntligen så är det dags för AEACs efterlängtade review! ...

Av Johnny Ottosson - Torsdag 30 nov 18:00


Modularitetens mästare!     Crosman Armada har blivit en populär storsäljare på sin inhemska marknad.   Inom skjutvapen i allmänhet så besitter det så kallade AR-systemet en särställning, något som också sakta men säkert även börjar infl...

Av Johnny Ottosson - Söndag 5 nov 12:00


Ett riktigt bra koncept!     Dessa satser finns på Sportec för 75 kr   En riktigt bra produkt är pröva-på-satser för diaboler som är helt perfekta för den som vill leta fram rätt diabol för sitt vapen. Haendler & Natermann har tagit fasta ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

860 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok

Visitors

Följ på Instagram

Airpang på Instagram

https://instagram.com/airpangsweden/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se