Airpang

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

Udda kommunikation..

Av Johnny Ottosson - 11 augusti 2010 15:00


Forum & blogg


Eftersom jag har blivit bannad på våra två forum så kan det ibland bli lite lustigt i kommunikationen med övriga entusiaster runt om i landet. Dagens inlägg riktade jag till en speciell deltagare på ett forum, som en kommentar till hans funderingar - jag kan ju inte kommentera på det forumet på grund av min ban.


Han svarade dock på forumet och skrev följande:


"Stort tack för ditt svar på bloggen Johnny. Precis allt jag behövde veta och det förvånade mig inte att det kom ifrån dig. Skall bli spännande vad du skriver om i nästa VT.Vi är många som saknar dig på LuftvapenInfo."

 

Jag kan ju inte kommentera eller tacka för den kommentaren på forumet så jag får ju köra det här på bloggen istället. Förmodligen så blir det på detta sätt framöver just i forumsfrågor. Jag scannar av båda forumen varje dag med lån av andra deltagares inloggning men jag kan ju av naturliga skäl inte använda dessa identiteter för att kommentera/svara utan detta sköter jag istället via bloggen. 
ANNONS
 
Ingen bild

Skogshuggarn

17 augusti 2010 00:30

Kan inte förstå varför du blir bannad på furumen Johnny,,i o för sig är den tiden kort som du figurerade på L-info,,men inte kunde då jag hitta något i dina inlägg som skulle vara tillräckligt (för vad jag anser) räcka till en total uteslutning . Vad blev osaken till att du blev utesluten ?

Johnny Ottosson

17 augusti 2010 22:49

Ingen aning? Jag antar att jag anses vara irriterande?

Ofta så kan det räcka med att man levererar obekväma synpunkter eller ståndpunkter för att man ska rensas ur leden. Bara att exempelvis stå upp och säga rakt ut att det enda skälet till att vi har en fullpowerklass i vår inhemska FT/HFT är för att vi ska få ut licenser väcker ofta ont blod.

Se bara hur rensad och känslig diskussionen om detta ämne är på Airgun. De som där antyder att tillämpandet av internationella regler (max 16J) borde ersätta fullpowerklassen blir ofta besinningslöst hårt åtgångna.

Vad gäller mina bans så brukar jag be dem som undrar att fråga respektive forumsledning. Är man sedan inte nöjd med svaret om skälen för min banning så får man helt enkelt ta sig tid och läsa mina gamla inlägg för att se om man samtycker med deras ställningstagande.

Jag finns dock på ett tjugotal forum världen över ännu, ibland de svenska vapen/jakt-forumen så finns jag på Robsoft, Jaktsnack, Flashback och Alternativ utan att vara bannad. För närvarande så är jag nog faktiskt bara bannad på Airgun och LuftvapenInfo utav alla forum där jag deltar.

Tidigare har jag emellertid varit bannad på både Yellowforum, när jag kritiserade den dåvarande ägaren (James Kitching) för att driva en populistisk och omotiverat hejdlös propaganda för rätten att ha skjutvapen tillgängliga, samt AirgunBBS när jag kallade en känd Moderator för efterbliven av misstag.

Kitching tog mitt påstående om att människor i psykisk obalans inte borde ha rätt att bära skjutvapen som en personlig förolämpning, föga anade jag att han själv led av psykiska vanföreställningar. Detta fick jag reda på i efterhand efter att han sköt sig.

Baz var retired och inte retarded som jag råkade skriva i förbifarten, glad blev han inte iaf. Den banen är dock hävd men jag har inte brytt mig om att omregga mig då det forumet inte direkt tillför något.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Tisdag 3 juli 12:00

Crosmans miniatyrkarbiner !     Crosman 1720T med M4-stock, ett idealiskt vapen för svenska förhållanden.   Under den gångna veckan så fick jag frågan av en spekulant om 1720T möjligtvis kunde vara ett bättre val än min egen 1701P, vilk...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 6 juni 13:30


Hatten av för våra luftskytteklubbar!     En gång i tiden så fanns det en enorm positiv drive runt skyttesporten!   När tävlingssäsongen för Field Target har kommit halvvägs så måste jag, trots min skepsis till organiserat skytte, lyfta på...

Av Johnny Ottosson - Måndag 19 mars 21:00

The Ratcatcher!   Den har redan funnits med oss i två decennier - 2250B..    Precis som i Sverige innan 1992 så hade man i Storbritannien fram till 1997 en vapenlagstiftning som automatiskt placerade Co2-vapen på licens, helt oavsett effek...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 7 mars 20:00


Brocock Commander!   En rykande färsk nyhet från England!   Som ett svar på marknadens önskemål om fler AR-komponenter i nya modeller så kommer här nya Commander från Brocock. Ännu är uppgifterna om modellen knapphändiga men vi ser tydligt t...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 28 feb 16:30


Weihrauch HW-44     En del luftpistoler är kraftfullare än vad många tror - vad sägs om 25 joule?   Jag är ju en vän av pistolkarbiner så en av de intressantaste vapnen som har dykt upp på senaste tiden är Weihrauchs HW-44, fabrikatets för...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok

Visitors

Följ på Instagram

Airpang på Instagram

https://instagram.com/airpangsweden/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se