Airpang

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Closeups

Av Johnny Ottosson - 28 april 2010 20:16


Mera manometrar


  

En Independence utan stocken

 

Då det finns lite funderingar och tankar runt manometrarna så kommer här lite förtydligande bilder på saken. Ovan har vi en Independence sedd ifrån sidan och nedan så har vi en Royale sida vid sida med en Independence.


  

Independence ovan, Royale nedan..

 

Notera att man utgår ifrån samma block. Det är inte mycket som skiljer mellan modellerna egentligen. Bra för den som önskar bygga om sitt vapen till endera varianten.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Silwer

28 april 2010 23:06

Du får ta och göra en recension på den, hur plasten käns och allt annat man kan tänka sig, inte bara hur den skjuter och lite siffror.

Nu vet jag inet vad du har för avtal med FX å andra sidan, jag emnar jag hoppas du kan skriva om saker som är mindre bra annars faller du klart i mina ögon iaf, det är redan ganska mycket inbunden reklam för FX i dian inlägg på diverse forum, du låter inte opartisk längre.

Jag menar jag kan inte tänka mig att de här är perfekta vapen helt enkelt, jag tror faktiskt inte sånna finns ens.

Därmed inte sagt att du måste såga FX ,emn se lite nyktert på det helt enkelt, det går liksom inte att totalt förlita sig på vad ägaren till FX säger det måste du ju förstå, testa själv, han vill ha bra reklam och kränga bössor, inte hålla på med välgörenhet.

 
Ingen bild

Johnny

29 april 2010 00:11

Här är det ingen reklam för FX, jag äger inte ens ett FX själv och jag bär inte upp någon ersättning ifrån dem heller, varken i pengar, föremål eller förmåner.

Det är just för att testa själv som jag har bett om och fått låna två stycken Independence. I slutändan så ska det bli ett reportage i en facktidskrift om dessa, förutom material till bloggen och inlägg på diverse forum.

Jag har inte hunnit greja så mycket med dem ännu utan jag tar det stegvis då lånelicenserna ändå gäller i 14 dagar. Dock så har jag redan hittat tillkortakommanden som jag inte gillar, främst bristen på kaliber 25 och de onödigt höga magasinen som kräver höga kikarsiktesfästen vilket gör ett i övrigt välbalanserat vapen topptungt och en smula rankt.

Mer saker, både bra och dåliga, kommer säkert att framkomma under resans gång. Mest nöjd hittils är jag faktiskt med den fantastiska shrouden.

 
Ingen bild

zeke-cool

29 april 2010 00:33

Det med det att man måste ha höga fästen för
magasinet!Det skulle vara enkelt att lösa genom
att vinkla skåran för magasinet! Jag har för mig
att någon gjorde så på en Typhoon!
Det är ju också nackdelen med Royalen!

 
Ingen bild

Johnny

29 april 2010 06:52

Absolut, där finns ett område att förbättra. En fördel är dock att skåran är bred och smidig att handladda utan magasin.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 2 april 19:00


Dags för regulatorbyte!     En HUMA-regulator från Holland, tillverkad speciellt för FX Airguns modeller   Så, till sist så tackade regulatorn i min FX Airguns Elite för sig och bössan började läcka ur ventilationshålet. Först försökte j...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se