Airpang

Direktlänk till inlägg 1 april 2017

En bra produkt...

Av Johnny Ottosson - 1 april 2017 17:00


Hultafors Super Safe!


  Ett utmärkt redskap för exempelvis tävlingsarrangören i Field Taget!


En bra kniv är något som alla människor behöver. Många av oss luftfantaster använder ju ofta kniv och en av storsäljarna är ju Hultafors modell Mora 2000 men dagen till ära så tipsar Hultafors på sin FB-sida om en helt ny produkt - lanserad just idag.


Det är ju faktiskt ganska många gånger som man faktiskt inte behöver just skärpan hos en kniv, exempelvis när man rensar bort ogräs mellan stenplattor eller bryter upp färgburkar. I en sådan typ av situation så tror jag att nya Super Safe kan vara ett riktigt gott val.


Modellen finns redan nu för beställning hos de ledande handlarna i luftvapenbranschen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

seb

1 april 2017 20:07

Hej!
Denna kniv ska inte underskattas när nu tulpanlökarna ska ner i jorden.
Efter hård användning får jag den i perfekt oskarp skick med några drag av diamantbrynet. Oslagbar kniv! Rekommenderas varmt..

 
Ingen bild

Hasse

1 april 2017 23:21

Jag har googlat som f.. men hittar inte på den men när jag tänker rätt på saken har jag ju faktiskt redan en del oskarpa knivar liggandes.

 
Ingen bild

Sergeanten

2 april 2017 09:47

Hasse kanske ska googla på 1:e april istället.

 
Ingen bild

Hasse

2 april 2017 19:40

Asch då...
Nu vill jag läsa om ståltuber, slicas dom upp lika tjusigt son en hålspetskula i målet eller splittras dom som en handgranat?
Har nämligen ett antal Proton x nånting, på pricken lika en vanlig kolsyrepatron men fylls med pump. Så små och rara som dom är kan det väl knappast göra nån större bangers elller?

 
Ingen bild

Hasse

2 april 2017 19:44

Det verkar nämligen lite avblåst vad gäller faran med alla gamla rostiga ståltuber som skulle leda till så många olyckor.
Och vilken tub är farligast, de stora flaskorna (väl rimligast) eller de långsmala?

 
Ingen bild

Archon

1 april 2018 13:27

Ha ha... APO1...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 juni 17:00


  Måltavor till kanonpris!     Här finns det 40 små tavlor eller 20 större för 15 kr.   Måltavlor och målmaterial är ju som bekant förbrukningsvaror så har man möjlighet att komma över dem till riktigt bra pris så är det naturligtvis en ...

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se