Airpang

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2015

Inför helgen...

Av Johnny Ottosson - 28 oktober 2015 18:30Den uppkommande tävlingen!


  Ett sällsynt prisvärt klipp för bara 899 kr !   


Jag har idag fått ett par frågor om helgens tävling på Örgryte SK, som går av stapeln den sista oktober. Den första frågan är helt enkelt - varför så sent på säsongen? Tja, jag har ingen aning? Naturligtvis så borde det vara smartare att ha tävlingen under normal säsongstid och inte såpass sent på hösten med mer opålitliga väderförhållanden.


Nästa fundering är var tävlingen äger rum. Ifrån luftvapenforumet så noterar jag en uppgift om "granne med GAIS-gården, strax intill R40". Diverse GPS-kordinater anges också. Då de flesta förmodligen använder en mobiltelefons GPS så skulle jag rekommendera att man kör mot adressen "Gamla Boråsvägen 75" för att hitta till GAIS-gården.

 

Personligen så ska jag också försöka komma ner, inte minst eftersom jag aldrig tidigare har besökt just den här skjutbanan och det kan då vara intressant att skriva några rader om klubben och anläggningen här på Airpang. Extra glädjande är också att vädret förefaller vara lovande, ca +11 grader och måttlig vind.

 

Slutligen så vill jag tipsa om Cabooms kanonerbjudande med en Crosman Bugout-kit för bara 899 kr och dessutom fraktfritt. Detta är sannerligen ett riktigt klipp så passa på så länge som möjligheten finns! Ett bättre sätt att börja med luftskytte i relation till sitt pris finns helt enkelt inte...

 
ANNONS
 
Ingen bild

dano_swe

28 oktober 2015 21:27

"varför så sent på säsongen?"

Helt enkelt för att det går och för att Field Target är skitkul! Vi har inte funnits speciellt länge, men vi var ett par stycken som snackade löst om detta på Messenger och helt plötsligt insåg vi att det gick att sy ihop.

Det tåls att säga igen, detta är en prova-på-tävling för att nybörjare ska få lite insyn i sporten. Eventuella gruskorn i maskineriet får ni ha överseende med, men går allt som planerat kommer vi ha en riktigt trevlig dag och även erfarna skyttar kommer få sig en och annan utmaning.

Tveka inte att besöka oss!

Hälsningar Daniel Hultberg, Örgryte SkF - Field Target-grenen

Johnny Ottosson

29 oktober 2015 18:35


Tack för klargörandet, Daniel.

Nu får vi bara hoppas på en riktigt fin uppslutning i övermorgon. Det finns säkert många entusiaster som, liksom jag, har väntat ut en fri tävling någonstans i närområdet och som är lika angelägna att komma ut på banan åtminstone en gång den här säsongen.

 
Ingen bild

Tobbe

30 oktober 2015 15:57

Ok så du är sponsrad av cabom
slutar att läsa din blogg nu trodde inte du var partisk i nått företag
så fel man kan ha

Johnny Ottosson

31 oktober 2015 09:06


Tänk om jag ändå vore sponsrad av alla som folk tror att man är sponsrad av - då hade jag lätt kunnat leva på bloggen..

Listan är lång, folk tror att jag är sponsrad av CZ, BSA, FX Airguns, Hurricane, Cabom, Crosman...

Naturligtvis så är jag inte sponsrad av någon, de varor som jag ibland presenterar här är endera köpta själv (till fullpris) eller lån som återlämnas, detta med något enstaka undantag när.

 
Ingen bild

Archon

30 oktober 2015 18:05

Nja, om han är sponsrad av något företag torde det väl vara Crosman i sådana fall. Alla som hängt med ett tag i den här bloggen vet ju att Johnny har en viss förkärlek för vapen av detta fabrikat. Och visst gör Crosman väldigt många roliga och billiga bössor, även om kvalitén ofta är något skiftande. Just den här modellen är jag inte så förtjust i. Att behöva pumpa hela tio gånger för maximum power är inte direkt min kopp med te. Hej då, Tobbe! Låt inte dörren träffa dig på vägen ut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 2 april 19:00


Dags för regulatorbyte!     En HUMA-regulator från Holland, tillverkad speciellt för FX Airguns modeller   Så, till sist så tackade regulatorn i min FX Airguns Elite för sig och bössan började läcka ur ventilationshålet. Först försökte j...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se