Airpang

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2015

Resultat Falun

Av Johnny Ottosson - 15 augusti 2015 20:00



Till sist så..


Idag så kollade jag på FTSveriges hemsida för att kolla om resultaten ifrån Vittsjö hade kommit ut och vad hittar jag där, om inte att Faluns resultat ifrån tävlingen 150719 äntligen hade ramlat ut, ungefär en månad efter tävlingen.


Listan var rekordkort, 4 stycken licensierade deltagare i tävlingen - vilka lägligt nog tävlade i var sin klass.


Till dessa så kom 5 debutanter och en styck junior - in alles 10 deltagare.


Högst poäng fick vinnaren i klassen PCP 16J med 27 poäng, före vinnaren i F10J som fick 25 poäng. Tredjeplatsen togs av vinnaren i PCP FP som tog 20 poäng och jumbo blev vinnaren i PCP10J med blott 3 poäng.


Det känns som att det kommer att gå snabbare och snabbare att referera varje tävling framöver....

 
 
Ingen bild

Skogshuggarn

17 augusti 2015 22:44

Det fans ingen vinnarbild från tävlingen och inte ett ord eller några bilder omnämner tävlingen på forumet. Tycker att det sänker helhetsintrycket av det finrum som field target har stängt in sej i just nu.

 
Ingen bild

Sjökvisten

17 augusti 2015 22:59

Och det är väldigt synd, för Falun har kanonförutsättnigar för att skapa en av rikets (i miljö) finare FT-tävlingar.
Lite mer flaggning på forum, och lite mer "här är vi",-överlag, så....
Förutsättningarna finns verkligen!
Hoppas på 2016!

 
Ingen bild

leopold

18 augusti 2015 00:35

Jag kan inte uttala mig om tävlingen i Falun, bara lovordar de som arrangerade! Ibland blir det inte så många deltagare tyvärr, svårt att styra över detta.

Vad gäller tävlingen 15 aug i Vittsjö så publicerades resultatlistan samma dag. Finns även på FT Sverige: http://www.ftsverige.org

Det är bara att dyka upp på tävlingarna, allt är serverat :)

Johnny Ottosson

18 augusti 2015 05:57


Som åskådare, ska tilläggas.

Men, är det problem att locka folk att delta så är sannolikt problemet ännu större att locka människor dit bara för att titta.

Ska man tävla, då krävs ju klubbmedlemskap, tävlingslicens, skyttekort och i vissa fall även vapenlicens.

Det man kan göra är att pröva-på, någon enstaka gång utom tävling - det är fortfarande fritt så länge som förbundet tillåter det.

 
Ingen bild

Silwer

18 augusti 2015 15:13

Lever Falunsklubben längre?

De ligger närmast mig och jag har inte hört nåt på åratals om dem tyvärr.

Och jag tror att där liger också problemet som nu mer allt oftare ses, en inåtvänd krets av personer som sluter sig samman och allt som ska diskuteras måste göras direkt till styrelser och folk.

Så går det inte at hålla på, man måste visa sig, man måste existera, folk har svårt för att bara själva gå på och komma med i det hela.

Personligen tror jag just det i det närmaste kommer ta livet av detta öht iaf för nån tillväxt, det ingen vet om existerar inte.

Fel folk får styra imo, folk som har svårt att ens verka sociala i många fall och inte förstår att försöka märkas.

Ok att det kanske inte är mycket bevänt med forum eller denna Airpang, kanske bara dårar man ser som motståndare, men alltid kommer det nån här och där.

Jag tror at oss dårar slipper ni nog oroa er över så länge ni är aktiva iaf.

 
Ingen bild

Skogshuggarn

20 augusti 2015 02:41

Jag skulle oxså kunna tänka mej att lovorda Falun för att de arrangerar,men jag väntar med de orden tills dom lyckas få tävlingarna ungefär lika attraktiva som förr,ur skyttarnas perspektiv,asså dom skyttar som väljer att åka dit. I år var det en person från Onsala på Faluns tävling,när jag var där sist så var det ett helt armetält fullt med glada och trevliga skyttar från Onsala. Förutom fT tävlingen var det skytte på rörligt mål där vinnaren fick hela den insatta potten. Golle var där och sålde bössor och ammunition.Det var liv och rörelse. Tycker att de som gillar det nya Ft borde åka dit och visa sitt påstådda intresse. Vart tog Stockholmarna vägen tex,dom var rätt så heta ett tag,de har bara 22 mil dit,närmast ft organiserade klubben till Falun.
Egentligen så är det väl skit samman om Falun lägger upp en Vinnarbild ingen verkar bry sej ändå.

 
ahlbjo

ahlbjo

23 januari 2016 12:59

Hej!
Visst lever klubben i Falun om än inte lika storslaget som tidigare :-). Det finns flera skytteforum och vi har annonserat om vår träningsverksamhet och även gångna sommarens tävling både på Robsoft och Luftvapen.info samt Onsalas hemsida. Denna blogg hittade jag nu av en slump när jag letade efter annat.

Ber om ursäkt för missen med vinnarbilden. Det berodde på min ovana. Resultaten publicerades tidigare på IdrottOnline, men det var inte helt enkelt första gången det skulle göras :-)

(Det du tar upp Silwer är intressant. Att synas på forum, tjoa och spexa är måhända viktigt, men faller sig inte helt naturligt för många inklusive mig själv. Vill du hjälpa till att styra, synas, arrangera träningar och slå gräs runt banorna så är du välkommen. Är brist på folk som VILL jobba och styra inte så att rätt folk inte FÅR komma till. Har du konstruktiv kritik är jag glad om du kontaktar mig på FieldTargetFalun@gmail.com)

Nåväl det var en parentes. Vi hoppar igång med verksamheten igen när banorna tinat fram igen. Måndagar kl 18-20 i maj, juni och augusti. Tävling 21/8. Välkomna!

/ahlbjo (en amatör och nybörjare inom luftvapenskytte)

http://www5.idrottonline.se/FalubygdensJSK-Skyttes

Johnny Ottosson

23 januari 2016 15:11

Spännande!

Om du vill så kan jag fronta infon i ett separat inlägg så att fler entusiaster kan se och uppmärksamma eran klubb och dess aktiviteter.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - 20 juni 2023 21:00

  En ammunitionstest!   Klassiska Baracuda med tre olika vikter och betydligt bättre burk.     När jag köpte min gamla BSA Ultra på sommaren 2006 så betalade jag £249 vilket kompletterades med £89 för kikarsiktet och ytterligare 2 x £4...

Av Johnny Ottosson - 11 april 2023 19:00

  Brno nummer 5 Ett vackert vapen, bara stål och trä dessutom.   Även denna gång så kommer temat att vara rimfire/”salongsgevär”/småviltstudsare/kantantänt/22LR eller vad man nu egentligen vill kalla den här vapengruppen. Jag har...

Av Johnny Ottosson - 19 mars 2023 17:00

  På dryga distanser...   Att skjuta över 40 meter med 177/8J är en utmaning utomhus. Idag blev det en sväng till huset och eftersom det var någorlunda vindstilla så tog jag min lilla Crosman 1701 Bullpup - i allt väsentligt drivlinan av e...

Av Johnny Ottosson - 26 februari 2023 17:00

Skön söndag!   Idag blev det en sväng runt de nya domänerna. Även den här helgen så kunde jag inte motstå frestelsen att åter igen ta med min gamla BSA ut till huset för lite skytte över 40 meter. Man kan alltså säga att förra helgen g...

Av Johnny Ottosson - 25 februari 2023 21:30

    Plastic fantastic!     Syntetstockar har blivit allt mer populära! Syntetstockar är numera nästan mer talrika än stockar av trä eller laminat och i takt med behoven av bättre lönsamhet, liksom rådande designtrender för skjutvapen, ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

868 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards