Airpang

Direktlänk till inlägg 7 mars 2015

FX Airguns Impact

Av Johnny Ottosson - 7 mars 2015 08:30


 

Lite bilder ifrån IWA


Foto: Hurricane FB  


På ovanstående bild så ser man tydligt den externa justerratten för hastighetsreglaget eller regulatorn. Man kan också se hur grov själva pipshrouden är i vilken den egentliga pipan ligger.



  Foto: Hurricane FB


Idag så har alltså de första riktiga fotografierna på verkliga exemplar av nya Impact kommit ut. Det är den gode Tobbe på Hurricane som har varit påpasslig nog att fånga dem på bild nere på IWA-mässan i Tyskland. Dessa foton är också intressanta eftersom man har fotat vapnen med Atlasbipod monterad. Frågan är om den längre fästplattan på en vanlig Harrisbipod också passar på den extremt korta railen framför/under varbygeln.

 
 
Ingen bild

kj

7 mars 2015 14:55

fx i all ära,men gillar inte dessa vapen,är väl för usa marknaden gissar jag,en klumpigare pipa har jag inte sett o även tuben??,nä men dom har och gör ju en del missfoster.

Johnny Ottosson

8 mars 2015 10:26


Jag har sett fulare bullpups IMHO men för FX så är vanligtvis designen sekundär.

 
Ingen bild

Mange

7 mars 2015 20:51

Jag sålde just min Edgun detta kan bli min nästa luftinvestering. Bara den inte kommer ut efter sommaren så köper jag för att testa bara men säljer nog ganska snart då man egentligen inte har tid haha. Men kul och testa.

 
Ingen bild

Archon

8 mars 2015 06:57

Ett inte alltför vackert vapen, enligt min mening. Nåväl, det är ju trots allt funktionaliteten och precisionen som är det primära i luftvapensammanhang.

 
Ingen bild

Mange

8 mars 2015 12:37

Undrar bara om man ska ta en .177 då jag aldrig haft en fulltryckare i den kalibern eller om man ska gå på .22 som vanligt. Är.177 dugliga upp till 50-70m?

 
Ingen bild

fspjuth

8 mars 2015 14:50

En bullpup som också är en takedown bössa = toppen! Vore perfekt att ha som truckgun. Den ligger snällt i sin väska i skuffen på bilen. När man kommer ifrån jobbet lite tidigare är det bara att stanna till vid skjutbanan och njuta. Innan det bär av hem för att vara förälder igen :-)
Om priset inte blir vansinnigt vill jag ha en ASAP.

Johnny Ottosson

8 mars 2015 18:36


Ja, takedowns är ett bra koncept.

Personligen så föredrar jag dock pistolkarbiner men principen är ju densamma, liksom användningssätten..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - 20 juni 2023 21:00

  En ammunitionstest!   Klassiska Baracuda med tre olika vikter och betydligt bättre burk.     När jag köpte min gamla BSA Ultra på sommaren 2006 så betalade jag £249 vilket kompletterades med £89 för kikarsiktet och ytterligare 2 x £4...

Av Johnny Ottosson - 11 april 2023 19:00

  Brno nummer 5 Ett vackert vapen, bara stål och trä dessutom.   Även denna gång så kommer temat att vara rimfire/”salongsgevär”/småviltstudsare/kantantänt/22LR eller vad man nu egentligen vill kalla den här vapengruppen. Jag har...

Av Johnny Ottosson - 19 mars 2023 17:00

  På dryga distanser...   Att skjuta över 40 meter med 177/8J är en utmaning utomhus. Idag blev det en sväng till huset och eftersom det var någorlunda vindstilla så tog jag min lilla Crosman 1701 Bullpup - i allt väsentligt drivlinan av e...

Av Johnny Ottosson - 26 februari 2023 17:00

Skön söndag!   Idag blev det en sväng runt de nya domänerna. Även den här helgen så kunde jag inte motstå frestelsen att åter igen ta med min gamla BSA ut till huset för lite skytte över 40 meter. Man kan alltså säga att förra helgen g...

Av Johnny Ottosson - 25 februari 2023 21:30

    Plastic fantastic!     Syntetstockar har blivit allt mer populära! Syntetstockar är numera nästan mer talrika än stockar av trä eller laminat och i takt med behoven av bättre lönsamhet, liksom rådande designtrender för skjutvapen, ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

868 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards