Airpang

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

Att tala om de döda...

Av Johnny Ottosson - 15 september 2013 21:00


 

Flera forum?


När jag berättade att Airgun hade utgått ifrån Airpangs länkarkiv så fanns det faktiskt en deltagare som reagerade på detta och undrade om jag måntro kunde tänkas vara mot tanken på mångfald i forumsvärlden. Så är naturligtvis inte fallet, jag är alltid positiv till mångfald - det skapar dynamik och hjälper oss att dela våra erfarenheter så att vi kan växa som människor.


Däremot så finns det inget skäl att länka till ett specifikt forum om detta forum står helt stilla och i bästa fall får en enskaka post varannan dag. Alltså, jag ser gärna fler forum men uppenbarligen så verkar de svenska entusiasterna rata just Airgun som numera bara har en bråkdel av trafiken som man hittar hos LuftvapenInfo.


Om nu någon till äventyrs undrar ifall jag har någon speciell relation till LuftvapenInfo eftersom jag ensidigt förespråkar just detta forum så är svaret på detta - jag är bannad där.


Exakt varför vet jag inte, men det spelar ingen roll.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Silwer

16 september 2013 11:03

Men Johnny, kom igång igen med bloggen.

Att försöka spela ut folk i tjafs melan de här forumen leder ingenstans.

Att du är bannad på båda är som det är, visst jag kan tycka det är fånigt och att när du håller dig till saken så är det ju bra.

Men det är inte som förr, det är över vi får nog aldrig tillbaka så mycket folk och intresse som innan Facebook och annan skit.

Du var ju med hela tiden sen första forumet så du borde ju veta.

Vad de gör på Airgun vete fan, den här trista stilen med att var outsiders ledde ingenstans nu är det bar folk som är griniga personligen mot andra möjligen som hänger där, det skvallras ju så mycket om folk som vanligt.

Och som du skrev en massa dubbelinlägg bara som finns på båda forumen.

Folk väljer väl det där de tycker det verkar fungera bäst, öht är det väldigt lite intresse att ge sig på "dom andra" imo iaf av vanliga medlemmar på .info.

De kan mycket väl bli ett kvar bara då det egentligen räcker för lite sporadisk kontakt för gamla forumfolk och de frågor de nyanlända till lv intresset kan komma med.

Som det är nu så finns allt på .info, ja alltså expertis o dyl.
Nu menar jag inte att dä'r vet man bäst, mne att där finns de sista av dessa, de andra är borta av olika anledningar helt och en spillra ängnar sig åt att vara extremt dryga mest kanske.

Så kom igen med lite historik och nya vapen, lite tankar om vad du ska köpa nu för tävling? 12fpe eller 10J?
Båda är aktuella beroende på vad man gissar om framtiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Tisdag 3 juli 12:00

Crosmans miniatyrkarbiner !     Crosman 1720T med M4-stock, ett idealiskt vapen för svenska förhållanden.   Under den gångna veckan så fick jag frågan av en spekulant om 1720T möjligtvis kunde vara ett bättre val än min egen 1701P, vilk...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 6 juni 13:30


Hatten av för våra luftskytteklubbar!     En gång i tiden så fanns det en enorm positiv drive runt skyttesporten!   När tävlingssäsongen för Field Target har kommit halvvägs så måste jag, trots min skepsis till organiserat skytte, lyfta på...

Av Johnny Ottosson - Måndag 19 mars 21:00

The Ratcatcher!   Den har redan funnits med oss i två decennier - 2250B..    Precis som i Sverige innan 1992 så hade man i Storbritannien fram till 1997 en vapenlagstiftning som automatiskt placerade Co2-vapen på licens, helt oavsett effek...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 7 mars 20:00


Brocock Commander!   En rykande färsk nyhet från England!   Som ett svar på marknadens önskemål om fler AR-komponenter i nya modeller så kommer här nya Commander från Brocock. Ännu är uppgifterna om modellen knapphändiga men vi ser tydligt t...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 28 feb 16:30


Weihrauch HW-44     En del luftpistoler är kraftfullare än vad många tror - vad sägs om 25 joule?   Jag är ju en vän av pistolkarbiner så en av de intressantaste vapnen som har dykt upp på senaste tiden är Weihrauchs HW-44, fabrikatets för...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok

Visitors

Följ på Instagram

Airpang på Instagram

https://instagram.com/airpangsweden/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se