Airpang

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

Att tala om de döda...

Av Johnny Ottosson - 15 september 2013 21:00


 

Flera forum?


När jag berättade att Airgun hade utgått ifrån Airpangs länkarkiv så fanns det faktiskt en deltagare som reagerade på detta och undrade om jag måntro kunde tänkas vara mot tanken på mångfald i forumsvärlden. Så är naturligtvis inte fallet, jag är alltid positiv till mångfald - det skapar dynamik och hjälper oss att dela våra erfarenheter så att vi kan växa som människor.


Däremot så finns det inget skäl att länka till ett specifikt forum om detta forum står helt stilla och i bästa fall får en enskaka post varannan dag. Alltså, jag ser gärna fler forum men uppenbarligen så verkar de svenska entusiasterna rata just Airgun som numera bara har en bråkdel av trafiken som man hittar hos LuftvapenInfo.


Om nu någon till äventyrs undrar ifall jag har någon speciell relation till LuftvapenInfo eftersom jag ensidigt förespråkar just detta forum så är svaret på detta - jag är bannad där.


Exakt varför vet jag inte, men det spelar ingen roll.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Silwer

16 september 2013 11:03

Men Johnny, kom igång igen med bloggen.

Att försöka spela ut folk i tjafs melan de här forumen leder ingenstans.

Att du är bannad på båda är som det är, visst jag kan tycka det är fånigt och att när du håller dig till saken så är det ju bra.

Men det är inte som förr, det är över vi får nog aldrig tillbaka så mycket folk och intresse som innan Facebook och annan skit.

Du var ju med hela tiden sen första forumet så du borde ju veta.

Vad de gör på Airgun vete fan, den här trista stilen med att var outsiders ledde ingenstans nu är det bar folk som är griniga personligen mot andra möjligen som hänger där, det skvallras ju så mycket om folk som vanligt.

Och som du skrev en massa dubbelinlägg bara som finns på båda forumen.

Folk väljer väl det där de tycker det verkar fungera bäst, öht är det väldigt lite intresse att ge sig på "dom andra" imo iaf av vanliga medlemmar på .info.

De kan mycket väl bli ett kvar bara då det egentligen räcker för lite sporadisk kontakt för gamla forumfolk och de frågor de nyanlända till lv intresset kan komma med.

Som det är nu så finns allt på .info, ja alltså expertis o dyl.
Nu menar jag inte att dä'r vet man bäst, mne att där finns de sista av dessa, de andra är borta av olika anledningar helt och en spillra ängnar sig åt att vara extremt dryga mest kanske.

Så kom igen med lite historik och nya vapen, lite tankar om vad du ska köpa nu för tävling? 12fpe eller 10J?
Båda är aktuella beroende på vad man gissar om framtiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 juli 23:00

En aldrig sinande utveckling..     I begynnelsen var FX2000.....i alla fall för dagens FX Airguns AB För någon vecka sedan så skrev jag lite om hur imponerad jag är av utvecklingen hos FX Airguns och när den här typen av lovord haglar öve...

Av Johnny Ottosson - Söndag 7 juli 16:30

Gammalt gevär - nya diaboler...     JSB pressar ständigt gränsen för vad som är möjligt - till gagn för alla entusiaster!   Efter många om och men så begav jag mig äntligen iväg till min skjutplats för att pröva de JSB Heavy Mk2 som jag...

Av Johnny Ottosson - Lördag 6 juli 21:00

    Den iranska vinden!     Air Arms Shamal var ett mycket viktigt vapen i utvecklingen av dagens moderna PCP.   I mitten av 1980-talet så ägdes varumärket Air Arms av Bob Nicholls genom sitt företag NSP och direktören för den här verk...

Av Johnny Ottosson - Måndag 1 juli 19:00


  Globaliseringen!     I april 2001 så köpte jag mitt första PCP från FX Airguns - ett litet företag med ett enda vapen i sortimentet.   På det svenska luftvapenforumet så går det just nu en intressant tråd om huruvida FX Airguns har "g...

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 juni 17:00


  Måltavor till kanonpris!     Här finns det 40 små tavlor eller 20 större för 15 kr.   Måltavlor och målmaterial är ju som bekant förbrukningsvaror så har man möjlighet att komma över dem till riktigt bra pris så är det naturligtvis en ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se