Airpang

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

Att tala om de döda...

Av Johnny Ottosson - 15 september 2013 21:00


 

Flera forum?


När jag berättade att Airgun hade utgått ifrån Airpangs länkarkiv så fanns det faktiskt en deltagare som reagerade på detta och undrade om jag måntro kunde tänkas vara mot tanken på mångfald i forumsvärlden. Så är naturligtvis inte fallet, jag är alltid positiv till mångfald - det skapar dynamik och hjälper oss att dela våra erfarenheter så att vi kan växa som människor.


Däremot så finns det inget skäl att länka till ett specifikt forum om detta forum står helt stilla och i bästa fall får en enskaka post varannan dag. Alltså, jag ser gärna fler forum men uppenbarligen så verkar de svenska entusiasterna rata just Airgun som numera bara har en bråkdel av trafiken som man hittar hos LuftvapenInfo.


Om nu någon till äventyrs undrar ifall jag har någon speciell relation till LuftvapenInfo eftersom jag ensidigt förespråkar just detta forum så är svaret på detta - jag är bannad där.


Exakt varför vet jag inte, men det spelar ingen roll.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Silwer

16 september 2013 11:03

Men Johnny, kom igång igen med bloggen.

Att försöka spela ut folk i tjafs melan de här forumen leder ingenstans.

Att du är bannad på båda är som det är, visst jag kan tycka det är fånigt och att när du håller dig till saken så är det ju bra.

Men det är inte som förr, det är över vi får nog aldrig tillbaka så mycket folk och intresse som innan Facebook och annan skit.

Du var ju med hela tiden sen första forumet så du borde ju veta.

Vad de gör på Airgun vete fan, den här trista stilen med att var outsiders ledde ingenstans nu är det bar folk som är griniga personligen mot andra möjligen som hänger där, det skvallras ju så mycket om folk som vanligt.

Och som du skrev en massa dubbelinlägg bara som finns på båda forumen.

Folk väljer väl det där de tycker det verkar fungera bäst, öht är det väldigt lite intresse att ge sig på "dom andra" imo iaf av vanliga medlemmar på .info.

De kan mycket väl bli ett kvar bara då det egentligen räcker för lite sporadisk kontakt för gamla forumfolk och de frågor de nyanlända till lv intresset kan komma med.

Som det är nu så finns allt på .info, ja alltså expertis o dyl.
Nu menar jag inte att dä'r vet man bäst, mne att där finns de sista av dessa, de andra är borta av olika anledningar helt och en spillra ängnar sig åt att vara extremt dryga mest kanske.

Så kom igen med lite historik och nya vapen, lite tankar om vad du ska köpa nu för tävling? 12fpe eller 10J?
Båda är aktuella beroende på vad man gissar om framtiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Lördag 17 nov 19:00


    Fylld igen!     Nu finns det 300 friska Bar i min gamla 7 liter Faber - notera teknisk luft (20)13-(20)23.   Då har jag hämtat min dykarflaska efter att ha fyllt den på Räddningstjänsten för den fortsatt facila kostnaden för 75 kro...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 13 nov 16:30


  Fynd från Tradera!     Ibland blir man bara mållös...   Någon som som är sugen på ett riktigt kraftfullt fjäderluftgevär?    Vill man nå en ordentligt hög effekt så måste man satsa på en "superladdad fjäder". Med en sådan så kan ma...

Av Johnny Ottosson - Söndag 11 nov 10:00

  Bra bag!     En väska för 99 kr - kan det vara något att ha?   När det blev en längre tub på min Crosman 1701 så uppstod behovet av en längre väska och jag hittade en på Tactical Store för blygsamma 99 kr. Väskan håller 54 x 25 x 4,5 c...

Av Johnny Ottosson - Lördag 10 nov 20:00

  Swedish superiority !   Luftgevärens motsvarighet till Tesla model S.   Ytterligare en test från AEAC och det är nästan så att man blir tårögd av utfallet. Jag kommer nämligen ihåg stämningen på de brittiska och amerikanska forumen i s...

Av Johnny Ottosson - Måndag 5 nov 07:30

  Hur lite är 5 joule?     Knappt 5 joule är inte mycket effekt - eller?   Hur lite är egentligen 5 joule och är detta verkligen en meningsfull effekt att använda i skenet av att lagstiftningen i nuläget tillåter mer än dubbelt så hög ef...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok

Visitors

Följ på Instagram

Airpang på Instagram

https://instagram.com/airpangsweden/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se