Airpang

Direktlänk till inlägg 31 juli 2013

FX Airguns Bobcat

Av Johnny Ottosson - 31 juli 2013 22:00


Inuti Bobcat


En splitt ny Bobcat  
  

Idag har jag fått ett par foton av en mycket nöjd Bobcat-ägare som visar hur modellens helt unika komponenter är utformade. Det är alltså frågan om länkaget till avtryckarmekanismen liksom utformningen av blockets nedsida.


  En närmare bild

 
ANNONS
 
Ingen bild

kj

31 juli 2013 22:45

ja fx är suveräna med sina vapen,har du sett han har satt kikarskenan åt fel håll på bobcaten?

Johnny Ottosson

31 juli 2013 22:46


Det är hans angelägenhet, han får montera sitt sikte hur han vill för min del.

 
Ingen bild

?

1 augusti 2013 00:31

Är inte skenan likadan åt alla håll. Eller?

 
Ingen bild

L

1 augusti 2013 00:57

Lite lustigt att man reagerar över skenan när man precis fått se några av de första bilderna av bobcatens innandöme.finner det själv mycket intressantare med ex: länkarmen eller avtrycket.

 
Ingen bild

kj

1 augusti 2013 09:03

har ingen annan betydelse än om det finns en rekylpinne på skenan,bobcaten har ingen rekyl.

 
Mats Carlsson

Mats Carlsson

1 augusti 2013 11:06

Jag tycker också det är intressant att någon är så tekniskt intresserad att hen plockar isär ett vapen för att beundra mekaniken men ändå har satt kiksrsiktet fel väg. Men alla är vi olika som min gamle far brukar säga och sedan brukar han säga att det är det som gör det lite mer intressant ;)

http://www.nordbornas.se

 
Ingen bild

L

1 augusti 2013 15:01

på denna skenan så sitter rekylpinnen längst bak till höger. Och på de flesta bössor jag ägt så sitter mosvarande hål på geväret ganska långt bak. Så om man vänder på skenan så lär ju kikarsiktet hammna alldeles för långt bak.sedan så spelar det ju absolut ingen roll hur det sitter monterat på en rekylfri bössa mer en möjligen ur en estetisk synvinkel. Sedan så sitter bobkattens långa rail med skruven åt det andra hållet så ur ett vikt perspektiv så borde väl det bli bättre viktfördelning om man vill ha en balanserad bössa. Själv är jag ny inom luftgevärs skyttet men jag tycker väl ändå att det inte spelar någon roll hur folk gör med sina bössor. Huvudsaken är väl att ha kul:-)

 
Ingen bild

?

1 augusti 2013 15:06

Kj. Om det inte spelar någon roll på en bobcat varför är det då fel håll?

 
Ingen bild

kj

1 augusti 2013 15:27

rekylskruven sitter ju på skenan längst bak,där sitter ju på dom flesta fjädervapen ett uttag för den,om man skall använda den så kommer ju skruvarna automatiskt på höger sida om bössan,använder du inte den så spelar det ingen roll hur du sätter dit fästet,är väl inget att tjöta vidare om?

 
Ingen bild

Silwer

2 augusti 2013 02:32

Jo man menar ju att vänster montage är "rätt".

Iaf försöker jag alltid köra det om möjligt, men även jag har en bössa där jag var tvungen att kasta om det.

I detta fall ,ingen aning om varför.

I övrigt har de sålt även modellen med pump på, en person har en sån iaf säkert.

Den se ut att komma med på jakt i UK vad jag förstod.

Det här är inget för mig annars, jag kan förstå pumpbössan som jagt vapen men annars så vad är problemet mee vanliga gevär?

Jag får hoppas det lönade sig, jag ser för mycket plast mest.

 
Ingen bild

Per

7 augusti 2013 23:16

Verkar som att kikarskenan är det mest intressanta på bössan. Tror ni att den kan få Bobcat till en storsäljare i USA? Unnar verkligen FX framgång... om det så är kikarskenan som drar uppmärksamheten bland luftbössenördarna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 2 april 19:00


Dags för regulatorbyte!     En HUMA-regulator från Holland, tillverkad speciellt för FX Airguns modeller   Så, till sist så tackade regulatorn i min FX Airguns Elite för sig och bössan började läcka ur ventilationshålet. Först försökte j...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 26 mars 18:00


  Större eller störst?     Med 580 cc så finns det massor med luft tillgängligt - dessutom med låg vikt!   Talon Tunes har nu presenterat en ovanligt stor tubflaska av kolfiber som passar till diverse vapen från FX Airguns. Sedan länge s...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se