Airpang

Direktlänk till inlägg 24 juni 2013

En liten video...

Av Johnny Ottosson - 24 juni 2013 19:30


Nya Daystate


Kom precis ut på Youtube..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Silwer

24 juni 2013 22:19

Den här snubben har en helt vidrig dialekt men verkar inte begripa det alls tyvärr, man tröttnar på honom nästan omdelbart.

Titan i ventilerna, jag tror knappt sånt märks men jag förstår tanken.

Men för fan alal andra är ok men huvudpersonen är om inte obegripligt hejdlöst ovetande om vilken jävla accent han har och som tydligen inte många har, håll käften och stick du passar inte som testare idiot.

 
Ingen bild

kj

24 juni 2013 23:16

så skall en bössa se ut,är den dyr?

 
Ingen bild

Silwer

25 juni 2013 01:04

Jo, men du får importera, gissar runt 8 papp för en sån.

Fina vapen är det men fabriken vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om, udda, fråga BAR vad de t kan kosta, då den är mekanisk så kan de mesta lätt fixas.

 
Ingen bild

PeterÅ

25 juni 2013 16:43

Säkert en bra bössa,men till ett högt pris.Varför inte köpa inhemskt istället t ex FX T12 som är en suverän bössa på alla sätt,och då menar jag både prismässigt suverän kvalitè och minst lika bra precision som Huntsman Regal,och detta till ett mycket lägre pris.Sköt en serie med mitt T12 kaliber .22 idag med stöd (Caldwell7)och samlade alla kulorna inom 15mm på 50 meter,och det är inte första gången,men jag blir lika förvånad varje gång att man kan få ut sådan extrem precision ur ett "luftgevär). En fördel med FX är ju att det är lätt att få tag i reservdelar,precis som till en"jag rullar".Gillar också det lilla mysiga slutstyckshandtaget på T12 som kännsprecis som till ett gammalt Husqvarna salongsgevär.Jag skjuter 4 magasin på en fyllning och det räcker gott och väl till för att "jaga" grankottar en härlig dag i de Småländska skogarna utan att behöva ta pumpen eller dykartuben med sig.Tycker också att kundsupporten är viktig och där ger jag FX Airguns 10 poäng av1 0.
Visst är det väl en härlig känsla att skjuta ett magasin på 50 meters avstånd mot en luftgevärstavla där pricken är ungefär 15mm och du inte ser var kulorna slår,för att sedan komma fram och upptäcka att du skjutit bort hela pricken med alla 12 skotten,då blir man till och med impad lite av sig själv,men mest av FX-geväret förstås.Ja,detta är mina tankar och erfarenheter,Daystate är kanske bra det också men knappast bättre som jag ser det.

 
Ingen bild

Silwer

26 juni 2013 01:59

Jo Daystaten är bättre, regulerad, mycket bra trycke, överlägsen byggkvalitet över Typhoon.
Sen menar jag inte att den behöver funka bättre, men känslan att vara nöjd är värt en del psykiskt, enTyphoon är jävligt begränsad om man inte börjar modifiera den med maskinbearbetning.

Men självklart är priset lägre med.

För mig är ett val om båda fanns här lätt, men DS måste importeras och en Typhoon kan köpas direkt och man behöver inte ha några kontakter på engelska angpende sin bössa.

Dock så är ju inte reservoaren så stor för säg 40j, men Typhoon har ju iaf i normalmodell inte nån värst skotkapacitet heller särskilt då den är självregulerad och utan några fancypants ventiler inuti.

Jag ser Typhoon som en bra instegsbössa i pcp världen, Daystaten är en premiumskapelse för den som sätter värde på detaljer, och den har shroud, iofs finns några Typhooner med shroud med nu, men lite dyra imo då de är tidigt 2000tal invändigt ännu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 2 april 19:00


Dags för regulatorbyte!     En HUMA-regulator från Holland, tillverkad speciellt för FX Airguns modeller   Så, till sist så tackade regulatorn i min FX Airguns Elite för sig och bössan började läcka ur ventilationshålet. Först försökte j...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se