Airpang

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012

Mera tjafs på forumen...

Av Johnny Ottosson - 30 augusti 2012 06:15


Vad är problemet?


Som vanligt så når den interna pajkastningen nya nivåer mellan olika fraktioner på våra två forum. Själv så har jag svårt att se problemet, "marknaden" för forum är ju öppen i Sverige, gillar man inte Luftvapen Info så är man på Airgun och omvänt.


Här har ju ansvariga för resp forum en stor möjlighet att "vinna deltagare" och därmed göra en insats för hobbyn i Sverige. De ansvariga för ett forum som är rättvisa, socialt smidiga och arbetar långsiktigt för vår hobbys bästa torde inte ha något att frukta av turbulensen. 


Airgun har här på ett förtjänstfullt sätt i princip satt sig ner och lutat sig tillbaka medan Luftvapen Info verkar ha fullt upp att göra självmål igenom att varna prominenta deltagare som faktiskt tillför något och detta med mycket luddiga svepskäl.


Som jag alltid har sagt så fungerar Airgun som bäst när den ansvarige ägaren och hans gelikar gör så lite som möjligt och detta har alltid varit min egen verksamhetsprincip. Låt plattformen sköta sig själv så självreglerar den, det enda man måste ta bort är rena personangrepp.


Godtyckliga varningar och bans är bara rent kontraproduktiva och spär endast på fraktionstänkandet. Ett bevis på detta är att Airpang betraktas som en neutral plattform där de flesta kan mötas, trots att undertecknad av båda forumens ägare betraktas som den kanske mest kontroversielle figuren på hela scenen och dessutom är bannad på båda platserna sedan åratal tillbaka...

 
ANNONS
 
GalaXyBloggen

GalaXyBloggen

30 augusti 2012 10:10

Har man inga fiender och har aldrig någon pratat illa om en någon gång så har man aldrig stått upp för någonting ;)

http://galaxybloggen.blogspot.com

 
Ingen bild

SverigeDemokraten

30 augusti 2012 20:31

njääee,kan inte hitta något för dagen som tyder på en konflikt över forumgränsen.
Det enda anmärkningsvärda är att en deltagare Jazz försöker att svärta ned en annans före detta medlems ryckte till att vara oseriös säljare.
Moderatorerna lägger sin tunga hand över tråden och Jazz kryper ihop med svansen mellan benen,till att bara försvinner iväg i sedvanligt maner från en diskussion , den här gången med orden : Tråden har fullgjort sitt syfte .

Syftet med tråden var alltså att skambelägga sig självs som en golare. 
Ingen bild

Jazz

30 augusti 2012 21:12

Vet inte vad du håller på med SD. Jag har skickat vidare ett mail som jag fick av en annan forumdeltagare som har väldigt mycket bättre rykte än den person som mailet handlar om. Jag är helt borta från detta. Meningen var att de som handlar fick samma mail, SÅ det har jag skickat vidare. Helt ok att hoppa på mig men jag är inte anonym som du är. Jag står för mit ord men det gör inte du din stackare.

 
Ingen bild

SverigeDemokraten

30 augusti 2012 23:18

Jazz,vad jag håller på med ? Jo jag läser vad Johnny skriver och kollar om det stämmer,och det gör det delvis på så sätt att ditt namn dyker upp i samband med pajkastning .

Det verkar som du verkligen går in för att sätta åt den säljare och forne forumist som inte är med er längre . Att på ett så pass nitiskt sätt frivilligt göra ditt namn till metafor för golande över forumgränserna vittnar om din konspiratoriska läggning .

Jag ser att du ofta förkommer i ett eget stämningsläge av desorienterad egocentrism,där du försöker framställa dig som oskyldig.I själva verket pysslar DU med dunkelt förtal och försöker komma undan med hänvisning till återgivning av andrahandsuppgifter

Har DU själv blivit blåst av den säljare du skapat råden om ?


 
Ingen bild

SverigeDemonen

2 september 2012 20:26

Herr ordbajsare skaffa dej ett liv istället för att hänga här och gnälla på allt och alla!

 
Ingen bild

öberg

14 september 2012 00:38

Haha Det här är precis vad som gjorde att jag tappade lusten fullständigt!
Skitprat åter skitprat! vuxna människor som inte kan hålla sams eller åtminstånde enas om att man inte tycker lika det får mig banne med att skämmas!
Visst kan man föra en "hetsig" debatt ibland men vissa här är ju ganska så frekvent återkommande så man relativt snart hittar en röd tråd hos dessa individer.
Fred på jorden? My ass vi får nog va glada om det kan va fred på Coops parkering, när alla sossar skall inhåva sin återbäring hahaha

 
Ingen bild

jonas

14 september 2012 20:07

Inte roligt å läsa när någon leker gud å sedan förstår att samma person är judas som skriver mest skit på forumen.

 
Ingen bild

Stefan

15 september 2012 11:30

Ja du öberg,jag börjar också att tröttna så smått

 
Ingen bild

Lurk

15 september 2012 20:01

Om det Jonas säger stämmer så är det minst sagt sorgligt o patetiskt, inte konstigt man tappar lusten o tron på folk.

 
Ingen bild

Regulatorn

15 september 2012 22:34

Kan ni bara lite mer tydliga vad ni menar jonas,stefan lurk mm,är man inte välkommen att skriva här och på forum om man är omogen tonåring ?

 
Ingen bild

Visitors

16 september 2012 12:57

Dom där två forumen , speciellt det ena utav dom är tillhåll för otvättade förtidspensionärer,arbetslösa och gubbar som inte får till det med någon kvinna.
Luftvapen info har blivit gubbarnas virtuella snuttefilt ,det är inga rikta män som som hänger där.
Det är ett gäng slapptaskar !

 
Ingen bild

Öberg

16 september 2012 13:28

Ja du Herr, får man väl titulera dig "Visitors" Du som står på den manliga sidan kan väl vara så vänlig och inte köra under psydonym så vi kan lära oss hur en riktig man ska vara!

 
Ingen bild

U-båt

16 september 2012 19:33

Det borde vara åldersgräns på era gubbforum, Innan man fyllt 40 år skall alla inlägg var förmodererade av någon 50 årig högerpolitisk soffpotatis med 180cm midjemått , då är forumet säkrat !

 
Ingen bild

Görgen 1

18 september 2012 15:10

Öberg, Herr Visitors har tydligen blandat ihop sina släktträffar med Airgun.se och Luftvapen.info så det är inget att bry sig om.

 
Ingen bild

Lelle

22 september 2012 09:34

Värst så tyst den annars så vältalige Sverigedemokraten har blivit, månne han ha fått tunghäfta efter att ha insett att de flesta här nu vet vem han egentligen är!

 
Ingen bild

Olof

24 september 2012 12:50

Sverigedemokraten kanske är bannad !

Vem som är sverigedemokraten är svårt att säga efter som det inte finns någon på forumet som skriver med samma intellektuella skärpa som sverigedemokraten gör.
Men jag vet i alla fall vem som är den där dryga virrpannan belsebub,kolla Jazz avatar,elakingen är avslöjad !

Johnny Ottosson

24 september 2012 20:12

Sverigedemokraten är inte bannad.

 
Ingen bild

Regulatorn

24 september 2012 15:01

Sverigedemokraten ! bara valet av namn säger en hel del. Det behövs verkligen folk med den kalibern och som törs säga sanningen för att få någon form av balans bland allt rövslickeri och hålla om ryggen mentalitet som motpol i den här här låg intellektuella sporten där reservdanskarna tagit över.
Den där avdankade moderatorn Öberg,vart har han tagit vägen,han kanske bara har kondition och ork till ett enda inlägg,sedan är han helt slut av trötthet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 2 april 19:00


Dags för regulatorbyte!     En HUMA-regulator från Holland, tillverkad speciellt för FX Airguns modeller   Så, till sist så tackade regulatorn i min FX Airguns Elite för sig och bössan började läcka ur ventilationshålet. Först försökte j...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se