Airpang

Direktlänk till inlägg 25 juni 2012

Bloggen...

Av Johnny Ottosson - 25 juni 2012 23:30


Tack alla !!


Jag har fått många kommentarer, mail, SMS och även vanliga samtal ifrån entusiaster i vår hobby som har uttryckt oro för mig personligen och bloggens utveckling. Detta värmer!


Tyvärr så har jag fått omfattande, icke vapenrelaterade, problem av högst privat natur som dock inte innefattar min egen fysiska hälsa och jag måste därför lägga ner en avsevärt med tid tillsammans med min familj, vilket inte ger tid för vår hobby och min blogg.


Airpang är dock inte nedlagt, betrakta det hela som en paus. Arkivet med drygt 1300 inlägg finns kvar i oförändrat skick och när möjlighet finns så kommer jag att återuppta bloggandet.


Till de mer sakrala besökarna (Belsebub, Jehova mfl), lev nu inte rövare på bloggen bara för att jag inte har möjlighet att titta till den dagligen. Även om jag inte ser bloggen så gör andra det och jag får därför reda på om konstigheter inträffar.


Jag vill hålla bloggen öppen och online för alla att läsa - ett beslut som jag inte önskar behöva ompröva bara för att dessa ljusets och mörkrets namngivna förkämpar nödvändigtvis känner att de bara måste bedriva sin egen personliga vendetta på Airpang istället för på sina egna hemmaforum.

 
ANNONS
 
Ingen bild

skogshuggarn

26 juni 2012 00:00

Känner mig lättad när jag läser att att din hälsa fortfarande är god,känner på mig att du kommer att fixa till det som spökar i livet just nu (kan faktiskt ana vad det är !).

Skall se till så den där Jehova sköter sig medan ditt forum står standby,, har koll på individerna som huserar mellan himmel och helvete,vet att dom skulle ogilla en"motorsågsmasskern del 2"

 
GalaXyBloggen

GalaXyBloggen

26 juni 2012 11:05

Bra Johnny. Det ordnar sig, kämpa på.

Till er som skriver här anonymt under namn och kastar smuts på en som inte kan försvara sig för tillfället vill jag bara säga en sak. Skaffa ett liv och skaffa er kulor. Försök bete er som män om ni är det.

Mats Carlsson

http://www.galaxybloggen.se

 
Ingen bild

Christer \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 juni 2012 20:59

Härligt att höra att du är frisk i alla fall Johnny!
Hoppas att det andra, vad det nu må vara inte är oöverstigligt!
Kämpa på nu!

// Krille

 
Ingen bild

Dudda

27 juni 2012 11:17

Skönt att höra. Ser fram emot fler matnyttiga och även vissa nonsens skriverier i framtiden.

Må väl Johnny.

 
Ingen bild

brytpipa

27 juni 2012 12:00

Önskar dig god framgång med att lösa det "problemet".

Tackar för artiklar som varit, och ser så småningom fram emot nya uppfriskande blogginlägg.

Ganska imponerande med de 1300 inlägg som du producerat.

Lycka till // brytpipa

 
Ingen bild

Erik

27 juni 2012 15:17

Speciellt imponerade med tanke på att många av de 1300 inläggen är att likna vid artiklar i en tidning snarare än ett inlägg.
Känner på mig att Du snart är tebax i sadeln Johnny - tills dess: Ta hand om familjen!

 
Ingen bild

tankryttarn

27 juni 2012 22:11

hoppas de reder sig snart!! längtar efter ny läsning igen, ha de gött :):)

 
Ingen bild

Anders Egemalm

27 juni 2012 23:00

Hoppas det reder ut sig.
Tack för en välskriven och läsvärd artikel om diaboler i VT.

 
Ingen bild

husis

27 juni 2012 23:03

Hoppas ni kan fortsätta med sidan. Jag läser här med jämna mellanrum och det har varit lärorikt för mig som nybörjare. Hälsan och familjen går alltid först i min värld så hoppas allt löser sig för er.

 
Ingen bild

SverigeDemokraten

29 juni 2012 00:55

för nybörjare är bloggen lärorikt,men ni får passa upp så ni inte praktiserar alla mek och trimtips som offentliggörs här,ibland dippar bloggen rejält kunskapsmässigt .

 
Ingen bild

Erik

30 juni 2012 16:58

Mycket bra artikel om diabolerna i VT Johnny!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Onsdag 5 aug 20:00

  En liten renovering..      Till sist så blev den färdig men den är lite mörkare i verkligheten..   De senaste dagarna så har jag grejat lite med stocken till min BSF-30. Trots att mekaniken är i helt perfekt skick som nytt så har tyvär...

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 aug 16:00

Fjäderfröjd?   En gång i tiden så var dessa luftvapen oftast den första kontakten med skjutvapen överhuvudtaget... Ett vanligt argument som många fjäderfantaster gärna framhåller är friheten hos sina val.   Det är enkelt att bara ...

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 aug 15:00


  Crosman Kratos!     Tidlöst vacker - för många i min generation är det så här ett klassiskt PCP ska se ut! I dagarna så har Crosman presenterat sin nya Kratos med en prislapp om blott $699 USD. En tidlös retromodell i samma form som T...

Av Johnny Ottosson - Måndag 22 juni 20:30

    Tävlingar i Corona-tider     Jag fick en fråga häromdan om huruvida det är några tävlingar i Field Target överhuvudtaget den här säsongen. Dåligt uppdaterad som jag är på tävlingsfronten så besökte jag genast Field Target Sveriges hemsi...

Av Johnny Ottosson - Lördag 9 maj 10:00


  En ny FX Airguns Wildcat Mk III..?     Kan detta var en spännande nyhet?   På en av Facebooks alla luftvapengrupper så hittade jag den här kryptiska nyheten, som jag inte har sett bekräftad någonannanstans. Uppgifterna kommer alltså in...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

863 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se