Airpang

Direktlänk till inlägg 3 maj 2012

Tävling & teaser...

Av Johnny Ottosson - 3 maj 2012 20:00


Det drar ihop sig...


Nu på kvällskvisten så vill jag bara påminna om tävlingen nere i Onsala på söndag 6/5. 


Väderprognosen talar om uppehåll, varierande sol och tunna moln samt runt 8-9 plusgrader, en smula kallt med andra ord. En annan faktor är naturligtvis vinden och prognosen ligger på 10-11 m/s vilket är mycket tuffa förhållanden och i synnerhet så nere på Onsalas ökänt blåsiga bana i Skytteviken. Det blir till att ladda tungt för framgång.


I övrigt så håller jag på att färdigställa morgonens inlägg om Baracuda Hunter Extreme, HNs nya "skruvmejseldiabol"..

 
ANNONS
 
Ingen bild

SverigeDemokraten

3 maj 2012 22:53

som sporadisk läsare av den här bloggen fascineras jag av den den aldrig sinande strömmen av inlägg,var får karln all energi ifrån ? Hur många timmar av dagen går åt för att driva denna blogg ? det känns lite som det sitter en riktig nörd bakom tangentbordet och knattrar , och då menar jag nörd i positiv bemärkelse ,för behållningsvärdet är högt även i fall detta inte alltid visar sig i replikerande inlägg från bloggens läsare .
Det blir till att ladda tungt skriver bloggaren ! Men hur många skyttar har kalkylerat med detta inför den eventuellt sönderblåsta tävlingen på söndag. Med detta tror jag att bloggaren har ett litet övertag efter som han redan förstått *vikten*av att ladda tungt,då har har med all största sannolikhet bombarderat den där sönderskjutna "Eken"? med ytterligare ett hekto bly av det tyngre slaget för att justera siktet efter den något flackare kulbanan .
Jag tror att han är en av de som kommer att få stå på prispallen !

Johnny Ottosson

4 maj 2012 07:43

Bloggen tar normalt ungefär en timma att sköta om dagen, i genomsnitt. Detta upplever jag dock aldrig som en belastning eller en begränsning utan det är ett rent nöje.

Likaledes är det aldrig svårt att hitta ämnen att skriva om. Däremot händer det att jag glömmer av ämnen som jag kommer på under dagen, innan jag hinner skriva ner dem.

Tyvärr så kan jag inte i nuläget leva på att skriva om luftvapen, mina artiklar till Vapentidningen etc drar bara in ytterst blygsamma summor. Men jag får åtminstone större delen av min hobby betald och detta får man vara tacksam över, trots att det har tagit trettio år att komma dit.

De ideala hade varit att ha haft mera tid disponibelt i vardagen så att man hade kunnat spendera mera tid författandes och därmed kunna få ut mera inlägg, både för att sprida hobbyn och underhålla läsarna - samt, inte minst, för att få utlopp för driften att alltid skriva.

Nä, nu ska jag ut o skjuta lite på min 50-metersbana innan jag måste åka iväg till jobbet..

Våren är ju här med härligt väder!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 juni 17:00


  Måltavor till kanonpris!     Här finns det 40 små tavlor eller 20 större för 15 kr.   Måltavlor och målmaterial är ju som bekant förbrukningsvaror så har man möjlighet att komma över dem till riktigt bra pris så är det naturligtvis en ...

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se