Airpang

Direktlänk till inlägg 18 maj 2011

Jaha...?

Av Johnny Ottosson - 18 maj 2011 21:30


Tack för någonting...??

 

Det mystiska föremålet..  


Idag kom ett paket med någonting ifrån någon. Rätt som det är låg föremålet i min brevlåda med en helt anonym avsändare. Då jag absolut inte har någon aning om vad det är för föremål, men jag misstänker att det är skytterelaterat, så har jag låtit vänner och bekanta gissa över saken.


Det händer ibland att jag får saker ifrån läsekretsen, fysiska prylar och inte bara hatmail med hot och personangrepp, utan riktiga saker, vanligtvis någon typ av ammunition eller liknande som man vill att jag ska pröva. Någon gång så har det även varit skjutmål, vilket ju alltid är trevligt.


Min sexårige son sken upp och drog till med pruttkudde, själv gissade jag först på någon form av sittdyna men resåren på ena sidan verkar inte passa in till det ändamålet. Materialet känns mest som en innerslag till en skottkärra.


Det kanske är en kolvkamsförhöjning eller någon slags underlägg som man placerar under förstocken/kolvens undersida för att ge stabilitet?


Eftersom bloggen har en så mångfacetterad och mångkunnig läsekrets så kanske någon här kan kliva ut ur skuggorna för att illuminera mig?


Tills klarhet har uppstått så vill i alla fall jag varmt tacka den anonyme givaren.


 
 
Mats Carlsson

Mats Carlsson

19 maj 2011 01:55

Tråkigt med folk som hotar anonymt. Fegt är det också.. Men det får man räkna med då man bloggar av någon anledning tydligen. Det är så då man har "fel" åsikt/åsikter om något.

http://galaxybloggen.blogspot.com

 
Ingen bild

POS

19 maj 2011 07:20

Jag får väll säga, varsågod.

Vad det är för nått väntar vi med ett tag och ser om nån kan lista ut det.

Men som jag skrev tidigare, skjut på den, börja lite försiktigt och arbeta dig uppåt. ;)

Resultatet av beskjutningen ger kanske en ledtråd.

//POS

 
Ingen bild

Sandstig

19 maj 2011 07:26

Det är ett "kevlar" inlägg till splitterväst/skyddsväst. Bara att skjuta på och se vad det krävs för kraft att ta sig igenom :)

 
Ingen bild

Steelkreeg

19 maj 2011 09:59

Jag gissar på en del av ett splitterskydd.

 
Ingen bild

Gösta_80

20 maj 2011 08:12

:) den där slår nog ut disksvamparna i stopp förmåga... :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - 20 juni 2023 21:00

  En ammunitionstest!   Klassiska Baracuda med tre olika vikter och betydligt bättre burk.     När jag köpte min gamla BSA Ultra på sommaren 2006 så betalade jag £249 vilket kompletterades med £89 för kikarsiktet och ytterligare 2 x £4...

Av Johnny Ottosson - 11 april 2023 19:00

  Brno nummer 5 Ett vackert vapen, bara stål och trä dessutom.   Även denna gång så kommer temat att vara rimfire/”salongsgevär”/småviltstudsare/kantantänt/22LR eller vad man nu egentligen vill kalla den här vapengruppen. Jag har...

Av Johnny Ottosson - 19 mars 2023 17:00

  På dryga distanser...   Att skjuta över 40 meter med 177/8J är en utmaning utomhus. Idag blev det en sväng till huset och eftersom det var någorlunda vindstilla så tog jag min lilla Crosman 1701 Bullpup - i allt väsentligt drivlinan av e...

Av Johnny Ottosson - 26 februari 2023 17:00

Skön söndag!   Idag blev det en sväng runt de nya domänerna. Även den här helgen så kunde jag inte motstå frestelsen att åter igen ta med min gamla BSA ut till huset för lite skytte över 40 meter. Man kan alltså säga att förra helgen g...

Av Johnny Ottosson - 25 februari 2023 21:30

    Plastic fantastic!     Syntetstockar har blivit allt mer populära! Syntetstockar är numera nästan mer talrika än stockar av trä eller laminat och i takt med behoven av bättre lönsamhet, liksom rådande designtrender för skjutvapen, ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

868 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards