Airpang

Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Fullt tryck innan semestern...

Av Johnny Ottosson - 17 juni 2010 20:03


Mycket...


Nu är bygget av vår nya altan på full gång och dessutom sitter jag och lägger sista handen på det stora testet av Indpendence för Vapentidningen, deadline är 24/6. Redan nu 29/6 så kan man dock läsa ett luftvapentest (av BSA Lonestar) i nyss nämnda tidning som då utkommer med ett nytt nummer.


Jag har dessutom fått erbjudande om att ha en stående spalt på 2-3 sidor med luftvapentema i varje nummer av Vapentidningen, ett intressant erbjudande.


Vad tycker ni? Är Vapentidningens satsning ett steg i rätt riktning eller inte?


Glöm inte att ge feedback till tidningen (oavsett vad ni tycker), surfa in på deras hemsida och dela med er om de tankar ni har om vad de ska fylla tidningen med för material. Det är ju ni som läsare, köpare, av tidningen som har möjlighet att påverka innehållet. Hemsidan är: http://www.vapentidningen.se/


Använd raden för email och skriv vad ni tycker.


Själv hade jag inte direkt räknat med en stående "spalt" om just luftvapen, så stort har jag trots allt inte uppfattat att intresset för luftvapen är hos den skjutande allmänheten utanför vår egen snäva krets. Vad tycker ni att jag borde skriva om? Vilka vapen/tillbehör eller tema ska jag ta med? Använd gärna kommentarsfältet här på bloggen för att skriva vad ni tycker.


Mycket på en gång alltså, skönt att semestern närmar sig. Allt omkring och alla möjligheter att skjuta nu under de ljusa dagarna gör att bloggen för stunden går lite sporadiskt. Egoistisk som jag är så lägger jag hellre en timma luftvapentid på att skjuta än på att skriva - medan möjligheten finns. Snart kommer vintern och då flyttar hobbyn in igen bakom tagentbordet. 
ANNONS
 
Ingen bild

Max54

17 juni 2010 22:59

Försök få krutskyttarna att förstå att luftskyttet är oerhört seriöst och svårt. Speciellt skytte med kraftiga fjäderbössor. De flesta krutskyttar skjuter på i våra mått gigantiska måltavlor. Du kan ju slänga in en bild på din 4mm grupp med 8J....Grattis för övrigt:)

 
Ingen bild

Grövsten

18 juni 2010 12:09

Jag tycker att du ska nappa på VTs erbjudande.. Du brinner ju för ämnet..och ett kanonläge att visa krutskyttar, hur fina grejer dagens luftvapen faktiskt är... Kör hårt! : )

 
Ingen bild

MR

18 juni 2010 21:13

Någon måste ju ta vid efter Dahlman, kan bli tungt att fylla 2-3 sidor i varje nummer, fast du skriver väll ihop dom under vintern och betar av dom efter som. Kör hårt om du känner att du orkar.

 
Ingen bild

Silwer

22 juni 2010 22:58

Tungt? efter den där stofilen, äsch han levde ju för fan i 80-talet eller ännu sämre.

Dock tror ag inget komer ändras på nåt sätt, jag har inte läst en enda artikel då jag inte köper sånna där tidningar, men jag känner på mig att det är lite klent om man tänker på hur det låter på andra håll.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 juni 17:00


  Måltavor till kanonpris!     Här finns det 40 små tavlor eller 20 större för 15 kr.   Måltavlor och målmaterial är ju som bekant förbrukningsvaror så har man möjlighet att komma över dem till riktigt bra pris så är det naturligtvis en ...

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se