Airpang

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Över förväntan

Av Johnny Ottosson - 12 januari 2010 19:07


Bra besöksfrekvens !



Idag kan jag konstatera den tredje dagen i rad med god marginal över 100 st unika besökare på 24 timmar. Som läget är nu så har bloggen 68 st inlägg och 204 st uppladdade bilder samtidigt som den har funnits online under 38 dagar.


  


Toppkällan till trafiken är Google som står för runt 60 procent av hänvisningarna, på andra plats har vi LuftvapenInfo och på tredje plats Robsoft.


Eftersom Airgun inte längre tillåter att jag länkar till bloggen varken i min profil eller via en signatur så har det forumet försvunnit som källa för trafik.


Jämfört med forumen så har jag ungefär 1/3 av besökarna på LuftvapenInfo, de har runt 300-350 st per dygn och jämfört med Airgun så har jag 1/2 av besökarna då det forumet besöks av ca 200-250 st per dygn. Sedan är det givetvis till mycket stor del samma människor eftersom de flesta (utom möjligtvis ansvariga för Airgun) flyter över gränserna och besöker båda forumen.


Så, tack till alla er som besöker min blogg - jag hoppas att den är till lika stor glädje för er som den är för mig.







 
 
Ingen bild

Sandstig

12 januari 2010 19:37

Tack själv Johnny för att du tar dig tid att skriva trevliga och läsvärda artiklar!

Dock så blir det lite som en drog, man väntar hela tiden efter nya inlägg :)

Enda som jag hade velat ändra på är om du hade kunnat avslutat artiklarna med nån frågeställning eller poll nån gång ibland, läsarna kunde då diskutera vidare om ämnet. Har varit lite skrallt med kommentarer ibland och hade varit roligt att få igång en diskussion/debatt om artiklarna!

 
Ingen bild

zeke-cool

12 januari 2010 20:22

Tack Johnny för en trevlig och underhållande blogg!
Det skulle vara intressant att se lite träffbilder från
100m med din BSA Lonestar!

 
Ingen bild

Johnny

12 januari 2010 20:43


Tack för era kommentarer och allt beröm, mina herrar.

Jag förstår tankarna med att driva en dialog men det var lite av forumsverksamheten som jag ville komma ifrån. Det finns ju faktiskt två bra forum som man kan använda för att diskutera bloggen och dess innehåll, om lusten faller på.

Det ena av forumen kanske dock ska behandlas lite med försiktighet när det gäller min blogg förresten...

Däremot så är kommentarer alltid välkomna och den här rutan kan också användas för en typ av dialog, om den bara inte drar iväg för långt.

Att testa 100 meter vore väldigt kul men jag har dessvärre inget lämpligt utrymme för detta under vinterhalvåret. Vi får se vad vi kan göra med saken framåt våren.

 
Ingen bild

Grövsten

14 januari 2010 21:44

Mycket läsvärd blogg Johnny!
Fortsätt så....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - 20 juni 2023 21:00

  En ammunitionstest!   Klassiska Baracuda med tre olika vikter och betydligt bättre burk.     När jag köpte min gamla BSA Ultra på sommaren 2006 så betalade jag £249 vilket kompletterades med £89 för kikarsiktet och ytterligare 2 x £4...

Av Johnny Ottosson - 11 april 2023 19:00

  Brno nummer 5 Ett vackert vapen, bara stål och trä dessutom.   Även denna gång så kommer temat att vara rimfire/”salongsgevär”/småviltstudsare/kantantänt/22LR eller vad man nu egentligen vill kalla den här vapengruppen. Jag har...

Av Johnny Ottosson - 19 mars 2023 17:00

  På dryga distanser...   Att skjuta över 40 meter med 177/8J är en utmaning utomhus. Idag blev det en sväng till huset och eftersom det var någorlunda vindstilla så tog jag min lilla Crosman 1701 Bullpup - i allt väsentligt drivlinan av e...

Av Johnny Ottosson - 26 februari 2023 17:00

Skön söndag!   Idag blev det en sväng runt de nya domänerna. Även den här helgen så kunde jag inte motstå frestelsen att åter igen ta med min gamla BSA ut till huset för lite skytte över 40 meter. Man kan alltså säga att förra helgen g...

Av Johnny Ottosson - 25 februari 2023 21:30

    Plastic fantastic!     Syntetstockar har blivit allt mer populära! Syntetstockar är numera nästan mer talrika än stockar av trä eller laminat och i takt med behoven av bättre lönsamhet, liksom rådande designtrender för skjutvapen, ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

868 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards