Airpang

Direktlänk till inlägg 3 januari 2010

Fin form...

Av Johnny Ottosson - 3 januari 2010 19:30


 

Var är de andra ägarna...?

 

  

Lonestar Mk II - ägd av en kille i USA

 Nu vet jag att det finns åtminstonde 3 stycken Lonestar-ägare som följer den här bloggen och en av dem ringde mig i morse för att prata lite BSA i allmänhet och Lonestar i synnerhet. Det vore onekligen skoj att höra ifrån även de andra ägarna, använd gärna Gästboken för detta.


Idag rastade jag bössan ånyo på 50 meter och njöt av vindstilla, men apkallt (-14 grader) väder. Som vanligt 9 tavlor i följd men jag började ner till vänster och gick sedan uppåt från vänster till höger. Den första tavlan är dock borträknad eftersom jag då sköt in siktet.


  

Dagens tavlor, värdet c-t-c anges som vanligt i millimeter.

 

Som synes så var resultatet två bilder på 25-26 mm som sämst (en flyer på den ena som förstörde en annars acceptabel grupp) men i övrigt låg de flesta bilder runt 15-16 mm - dock med två lysande och mycket trevliga undantag.


  

Allt under 10 mm är mycket trevligt. 


  

Tangerat all-time-low, jag har bara skjutit 6 mm en gång tidigare. 
ANNONS
 
Ingen bild

Max

3 januari 2010 20:10

En fantastisk bössa! Folk som bara tror svenska PCP gevär är något att ha missar verkligen en riktigt driftsäker kanon i denna bössa!

 
Ingen bild

Anders Sandstig

3 januari 2010 22:29

Framgår inte vilket avstånd du skjöt på ?

 
Ingen bild

Johnny

4 januari 2010 01:14

Max - tillhör du också Lonestar-ägarna? Det skulle vara intressant att se om alla Lonestar skjuter lika bra och naturligtvis också varför som just dessa vapen gör det.

Anders - Alltid 50 meter, ska dock förtydliga det - miss där, det är knappast meningsfullt att skjuta på kortare avstånd..

 
Ingen bild

Anders Sandstig

4 januari 2010 07:25

Jo jag förstod detta men ville bara påpeka :)

 
Ingen bild

Max

4 januari 2010 13:52

Jag får samma träffbilder som du! Helt makalös bössa helt enkelt!

 
Ingen bild

Johnny

4 januari 2010 15:37

Max - jag har hört liknande rapporter ifrån USA också men det jag funderar mest över är HUR det kan komma sig att just den här modellen skjuter så sanslöst bra och dessutom som kaliber 25..?!?

Min Ultra skjuter också HN bra men inte på långa vägar lika bra..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johnny Ottosson - Lördag 1 juni 17:00


  Måltavor till kanonpris!     Här finns det 40 små tavlor eller 20 större för 15 kr.   Måltavlor och målmaterial är ju som bekant förbrukningsvaror så har man möjlighet att komma över dem till riktigt bra pris så är det naturligtvis en ...

Av Johnny Ottosson - Fredag 17 maj 22:00


    Till sist - HUMA-regulatorn på svart och vitt!     En mycket trevlig kurva.   Idag så blev det äntligen tid att pröva HUMAs regulator till Royale 500, fast denna gång i min gamla FX Airguns Elite. Totalt så sköt jag 40 skott från 2...

Av Johnny Ottosson - Tisdag 16 april 16:30

  Utvecklingen!     FX Airguns Elite - här med syntetstock och 400 cc tubflaska.   För tio år sedan så såg marknaden för kraftfulla PCP ut på ett helt annat sätt. Det alla ville ha och som man köpte på den tiden var vapen med kaliber 22 ...

Av Johnny Ottosson - Måndag 15 april 18:00

    Monteringen!     Klicka på bilden för högre upplösning   Så har äntligen min nya regulator från Huma anlänt och visst finns det rejäla skillnader mot föregångaren, en del till och med ganska uppenbara. Man kan tydligt se att det fin...

Av Johnny Ottosson - Onsdag 3 april 18:00

Elektroniska manometrar!     Moderna manometrar är tekniska underverk.   Något som kommer mer och mer är elektroniska manometrar, eller egentligen en dator placerad i ett manometerhölje med en digital display. En del av er har säkert sett ...

Presentation


Välkommen till bloggen om Luftgevär. Detta är portalen till luftvapenvärlden i Sverige. Här finns alla nyheter om luftvapen samt länkar så att man kan gå vidare till alla sidor i Sverige som intresserar luftvapenentusiaster.

Fråga mig

861 besvarade frågor

Omröstning

Är Airpang en meningsfull del av din luftvapenhobby som tillför dig nytta?
 Ja, oundgänglig
 Ja, bra och nyttig
 Tja, kul men inte mer
 Nej, slöläser bara ibland
 Nej, kommer aldrig mer att besöka

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

AirPang Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se